Nieuwe site Mangrove thinks ahead

Als je zelf websites op het allerhoogste kwaliteitsniveau kan en wil leveren aan je klanten, mag je zelf natuurlijk niet achterblijven.

Mangrove thinks ahead, vorig jaar doorgedrongen tot de top 20 van webdevelopment bedrijven in Nederland, bouwde haar eigen nieuwe website volledig volgens de laatste standaarden.

Naast vormgeving en de meest uitgebreide mogelijkheden van het zelf ontwikkelde pH8.CMS systeem, blinkt de site uit door de cross platform compatibility en web marketing optimalisatie.

Het pH8 Content Management Systeem is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid qua mogelijkheden. Hoewel de webbased applicatie nu al voor bijna alle bedenkbare websites ruim aan de eisen kan voldoen, wil Mangrove thinks ahead nog voor het einde van dit jaar beginnen aan de opvolger van pH8; hiermee zal Mangrove de laatste stap zetten naar de absolute top op content management systemen.

Naast content management wordt bij Mangrove ook veel onderzoek en werk verricht op het gebied van zoekmachine marketing. Het rendement vergroten staat hierbij centraal.

Vooral klanten als Tango en Fortis profiteren van de kennis van Mangrove thinks ahead.

webdesign bureau: Mangrove thinks ahead

terug naar het overzicht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s